Trainingroutes

Hier volgt een overzicht van de routes van Trainingsevent 2018.

 

ROUTE 1
10-13 jaar

Werk je met Rock Solid of Rock Steady en heb je nog geen basistraining gevolgd? Dan is deze route voor jou! ‘s Ochtends is er een gezamenlijke ‘Experience’ waarin je ervaart hoe de programma’s werken. Je wordt meegenomen om dit toe te passen. Ook leer je hier de basisprincipes voor sterk jongerenwerk. ’s Middags word je inhoudelijk getraind op het werken met Rock Solid of Rock Steady.

 

ROUTE 2
14-16+ jaar

Als je werkt met Solid Friends, Live Steady of Stay Steady en je hebt nog geen basistraining gevolgd, kom dan naar Route 2! ‘s Ochtends is er een gezamenlijke ‘Experience’ waarin je ervaart hoe de programma’s werken. Je wordt meegenomen om dit toe te passen. Ook leer je hier de basisprincipes voor sterk jongerenwerk. ’s Middags word je inhoudelijk getraind op het werken met Solid Friends, Live Steady of Stay Steady.

 

ROUTE 3
Gevorderde Jeugdleiders

Werk je al langer met de clubprogramma’s en heb je ook al de basistraining achter de rug? Dan is deze route perfect voor jou! Er zijn diverse workshops, waaronder groepsdynamiek, praktisch missionair zijn en relationeel werken. Daarnaast is er ruimte om met andere ervaren jeugdleiders aan de slag te gaan met vragen waar je met je club tegenaan loopt.

 

 

ROUTE 4
SuperWoman

Met deze route ontdek je alles wat jij moet weten om met de methodiek Super-Woman aan de slag te gaan & ontmoet je andere meidenwerkers. Daarnaast zijn er diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen om je meer handvaten te geven als meidenwerker.

 

ROUTE 5
Gevorderde Meidenwerkers

Ben jij een ervaren meidenwerker en wil je getraind worden op het meidenwerk zelf? Kom dan naar Route 5! In deze route ontvang je handige tools over de ins- en outs rondom het meidenwerken zoals de cultuur onder jongeren , intervisie en dieper de Bijbel in gaan.

 

Aanmelden

Gebruikers van de Youth for Christ clubprogramma’s kunnen zich via mijn.yfc.nl aanmelden. Geen gebruiker? Stuur dan een mailtje naar kerk@yfc.nl.

 

Aanmelden

 

Terug naar Trainingsevent